Consiliere Comunicare. Strategica. Expertiza noastra de peste 10 ani in domenii relationate Sanatatii si comunicarii ne permite sa oferim consiliere clientilor nostri. Strategiile Red Spot sunt recunoscute pentru pozitionarea eficienta, intr-un timp scurt si cu resurse optimizate, in raport cu ceea ce definim drept competitori ai afacerii tale.

Ivona Rosu

Ivona Rosu

Manager ivona@redspot-branding.ro
Andreea Secrieru

Andreea Secrieru

Content Creator andreea.secrieru@redspot-branding.ro
Daiana Sirbu

Daiana Sirbu

Account Manager daiana@redspot-branding.ro

JURNALISTI. 10 ANI EXPERIENTA.

Consiliere Comunicare. Expertiza dovedita. Suntem de meserie jurnalisti. Jurnalisti old school. Fiecare dintre noi are cel putin 10 ani de activitate in comunicare, in cele mai importante agentii de presa si televiziuni din Romania. Sanatate, economie si centralizarea principalelor evenimente nationale sunt “specialitatile casei”. Am fost mereu in centrul actiunii si am raspuns nevoii de informatie ale publicului nostru.

Consilierea are drept obiectiv stabilirea unei strategii de comunicare extrem de elaborate, cu obiective clare, asumate de Red Spot si implementate intr-un timp mediu si lung, cu scopul unei constructii de brand eficiente, care sa genereze un raspuns dorit al publicului tinta. Repede si bine este de preferat, dar stabil si bine este de dorit. 

Consiliere Comunicare. Argument.

Consiliere Comunicare? Da, avem toate motivele sa spunem ca suntem buni! Este motivul pentru care stim cel mai bine cum poate fi influentata agenda publica de propriile subiecte, cand si cum sa comunicam pentru ca agenda proprie sa fie cea care conteaza. Structura strategiilor Red Spot sunt rezultatul unei analize amanuntite a coordonatelor necesare pentru un plan de comunicare eficient, la baza lor stand modele oferite de marile companii de comunicare.