RED SPOT este o agentie de PR specializata in domeniul medical. Portofoliul Red Spot se bazeaza, in cea mai mare parte, pe clinici, cabinete medicale, asociatii si organizatii care activeaza in domeniu. Lor li se adauga afaceri conexe, cum ar fi educatie medicala si beauty. Datorita consultantului nostru, am extins aria catre domeniul economic, punand la dispozitie o gama variata de tehnici pentru un branding eficient si pentru construirea unei reputatii pe termen lung.

Ai investit timp, energie si bani in afacerea ta. La fel am facut si noi. Acum este momentul sa crestem impreuna si noi stim bine cum sa facem asta. Fiecare dintre noi are peste 10 ani de experienta in comunicare. Suntem de meserie jurnalisti, am zice noi „old school”, asa ca poti conta pe onestitate, acuratete, consecventa si un storytelling ce iti va aduce un plus de notorietate, o pozitionare de lider si incredere din partea clientilor tai.

Red Spot a fost un folder cu idei din si despre domeniu. A prins contur si a ocupat un calculator. A crescut si a devenit o echipa. A continuat sa creasca datorita partenerilor care au avut incredere in noi si acum se dezvolta ca o companie de PR medical recunoscuta in domeniu.

ACURATETE. ONESTITATE. RESPECT. PROFESIONALISM. SIGURANTA

Comunicare de Brand

Reputatia este un tot ce trebuie construit, intretinut si fructificat. Cresterea ei nu este optionala, ci obligatorie. Lucram impreuna sa construim, sa mentinem si sa protejam reputatia companiei tale. Onest.

Consiliere Strategica

Strategiile Red Spot sunt recunoscute pentru pozitionarea eficienta, intr-un timp scurt si cu resurse optimizate, in raport cu ceea ce definim drept competitori ai afacerii tale. Expertiza noastra de peste 10 ani.

Customer Engagement

Campaniile livreaza schimbari ale comportamentului audientei targetate. Clientii raman alaturi de tine daca ii atragi si ii pastrezi cu un continut relevant, creat cu intentia de a genera o reactie profitabila.

Comunicare de Criza

Uneori, lumea se schimba si esti pus in situatii dificile. Daca nu ai reusit sa preintampini o criza, atenueaza. Comunicarea este esentiala intr-un astfel de moment, daca este facuta cand si cum trebuie.

Web Development

Sa fii pe net nu e suficient. Expunerea in online nu trebuie sa se rezume la un continut adaptat si la cateva imagini dragute. Dezvoltarea platformelor online tine de abilitatea specialistilor dedicati acestui domeniu.

Evenimente si Conferinte

Expunerea inseamna uneori un eveniment bine pregatit sau o conferinta de presa care sa conteze in agenda publica. Fara un continut relevant pentru publicul tinta, a conta ramane doar o dorinta.