www.ovocitedonate.ro

Singura platforma dedicata FIV cu ovocite donate

Am adunat pentru tine cele mai dese intrebari si iti oferim raspunsuri clare, care sa te ajute sa intelegi mai bine ce inseamna FIV cu ovocite donate si embrioni donati. Aspectele legale sunt extrem de clare in tarile in care aceste proceduri sunt reglementate. 

Citeste mai multe

Chadi Muheidli, coordonator

Dacia Medical Center

Clinica specializata in servicii de reproducere umana asistata, cu peste 10 ani de experienta in domeniu. Fondata de un medic specialist in proceduri de reproducere umana asistata, dr. Chadi Muheidli, clinica are o rata de reusita similara celei din Europa, de 33-35%, pentru fertilizarea in vitro.

Dr. Chadi Muheidli doreste sa extinda conceptul in aria de informare a populatiei, gratie experientei de peste 15 ani pe care o are in domeniu si a necesitatilor semnalate de pacientele dumnealui. Astfel, dezvolta periodic campanii de informare in mediul virtual si pastreaza o relatie directa cu pacientele si potentialele paciente pentru a oferi informatii cat mai rapid, complet si onest.

Citeste mai multe

Denisa Nica, coordonator

Ana Medical Center

Misiunea clinicii Ana Medical Center este de a mentine o stare de sanatate buna a celor care ne ofera increderea lor, prin servicii de calitate si printr-o intampinare constanta a nevoilor.

dr. Denisa NicaSuntem mereu in intampinarea nevoilor pacientilor nostri, prin servicii medicale de calitate oferite de specialisti, o educatie constanta pentru sanatate prin preventie si o atentie sporita oferita evolutiei starii de sanatate. Cei care au infiintat Ana Medical Center, in 2014, lucreaza si gandesc ca o echipa. Acest tip de cooperare eficienta si de viziune duc la o viziune unitara despre sanatate si educatie.

Citeste mai multe

Cristian Hotoboc, presedinte PALMED

Patronatul Furnizorilor de Servicii Medicale Private - PALMED

PALMED este principala “voce” nationala pentru lobby si advocacy, principalul promotor ce sustine furnizorii privati de servicii medicale din Romania si dreptul pacientilor la servicii medicale de calitate la un pret accesibil, inca de la infiintare, din 2007. PALMED numara in prezent 74 de membri: clinici si spitale private, laboratoare de analize medicale, laboratoare de imagistica, clinici de stomatologie, situati in toate regiunile Romaniei. Accesati harta pentru a vizualiza locatiile membrilor nostri.

Ne propunem sa fim recunoscuti ca o organizatie non-guvernamentala proactiva, care genereaza schimbare pozitiva in sistemul medical romanesc si care reprezinta unitar interesele tuturor membrilor sai, atat la nivel national cat si international, avand permanent in centrul atentiei pacientul si nevoile acestuia.

Citeste mai multe

Bogdan Tanase, presedinte

Alianta Medicilor pentru Modernizarea Sistemului Medical

 

Alianta Medicilor pentru Modernizarea Sistemului Medical este o organizatie nonprofit constituit dintr-o miscare spontana pe Facebook, la care au participat in jur de 30.000 de cadre medicale si membrii ai societatii civile din toata ţara. Alianta Medicilor pledeaza pentru o crestere a finantarii sistemului medical, venituri comparabile cu cele din tarile Uniunii Europene, militeaza impotriva managementului defectuos al sistemului medical si promovează eforturile deosebite ale corpului medical pentru un act medical responsabil si de calitate.

Alianta Medicilor pentru Modernizarea Sistemului Medical, fondata in anul 2015, isi canalizeaza eforturile pentru a imbunatatii starea de sanatate a populatiei si pentru a crea un cadru medical echitabil. Este o organizatie proactiva, bazata in mod fundamental pe voluntariat, si care doreste sa devina un partener activ si volutar al tuturor structurilor private si de stat, care au aceeasi misiune si aceleasi valori.

Citeste mai multe

Alina Comanescu, fondator

Asociatia Sanatate pentru Comunitate

Programele nostre sunt inspirate de “grass-root movements”, focusul activitatii fiind promovarea si sustinerea inovatiei in domeniul cancerului.

Asociatia Sanatate pentru Comunitate implementeaza in Romania campania initiata de European Head and Neck Society, alaturi de European Cancer Patient Coalition. Anual ofera, cu ajutorul partenerilor, peste 200 de consultatii gratuite in Bucureşti, Brasov, Giurgiu, Petrosani, cu posibilitatea de extindere in cazul in care alte centre medicale doresc sa se implice in program.

Citeste mai multe

Cristian Irimia, actionar

ABC Eurodent

Finalizarea cu succes a oricarui tratament stomatologic este tinta noastra, iar satisfactia dumneavoastra este cea mai mare multumire. Pentru ca tot ceea ce facem este cu placere si pasiune putem spune cu sinceritate ALB CONFIDENT!

Clinica de stomatologie pentru adulti si copii, cu 4 sedii in Bucuresti. Finalizarea cu succes a oricarui tratament stomatologic este tinta noastra!

Citeste mai multe

Manuela Ravescu, coordonator

Scoala de Cosmetica si Machiaj Beauty One

MISIUNE. Scoala de Cosmetica si Machiaj Profesional Beauty One doreste sa aduca in piata de servicii de profil din Romania profesionisti cu un grad inalt de pregatire, pentru care inceputul de cariera, dar si perfectionarea oferita de specialistii nostri sa fie unele de succes.

Membra a American Academy of Anti-Aging Medicinedr. Manuela Ravescu, participa in mod frecvent la conferinte si congrese de specialitate in tara si in strainatate, pentru a fi la curent cu noutatile din domeniu si pentru a mentine cursurile predate in cadrul scolii la standarde internationale.

Citeste mai multe

GoldenMed

GoldenMed are ca scop principal organizarea tuturor investigatiilor la un standard profesional si insotirea pacientilor catre toate serviciile medicale din Austria, solicitate si planificate impreuna.

Vezi site

Alpha Clinic

Ne propunem sa asiguram calitatea si siguranta actului medical, iar obiectivul nostru este ca fiecare pacient care ni se adreseaza sa plece multumit din punct de vedere medical, dar si financiar.

Grija pentru pacienti si profesionalismul echipei din care facem parte sunt caracteristici care stau la baza activitatii clinicii noastre.

Vezi site

MedEuropa

Misiunea MedEuropa este de a reda sanatatea pacientilor si de a le ameliora suferinta. Folosesc tehnologie de ultima generatie si se bazeaza pe experienta unei echipe valoroase de medici, fizicieni, asistenti si personal administrativ. Scopul MedEuropa este de a oferi un act medical adecvat, precis si echilibrat.

Vezi site

CPAP24, Oxigen24, ServiceMed

Compania furnizează produse medicale în domeniul tulburărilor de respiraţie, adresate nevoilor pacienţilor şi spitalelor. Oferim clienţilor noştri concentratoare de oxigen, aparatură medicală pentru terapia tulburărilor respiratorii în timpul somnului, pulsoximetrie, diagnosticarea somnului, ventilaţie, consumabile si alte dispozitive medicale.

Citeste mai multe

Alte Proiecte