Comunicare de brand

Comunicare de brand

Actiune si determinare

Reputatia este un tot ce trebuie construit, intretinut si fructificat. Cresterea ei nu este optionala, ci obligatorie. Lucram impreuna sa construim, sa mentinem si sa protejam reputatia companiei tale. Onest si pe termen lung.

Consiliere Strategica

Consiliere Strategica

Optimizare si eficienta

Strategiile Red Spot sunt recunoscute pentru pozitionarea eficienta, intr-un timp scurt si cu resurse optimizate, in raport cu ceea ce definim drept competitori ai afacerii tale. Expertiza noastra de peste 10 ani.

Customer Engagement

Customer Engagement

Reactie Profitabila

Campaniile livreaza schimbari ale comportamentului audientei targetate. Clientii raman alaturi de tine daca ii atragi si ii pastrezi cu un continut relevant, creat cu intentia de a genera o reactie profitabila. Implica-i, intreaba-i, fii atent la nevoile lor!

Content Marketing

Content Marketing

Relevant si Folositor

Stabileste un climat de comunicare si de incredere cu potentialii beneficiari si il intretine ulterior cu cei deveniti clienti. Cele trei beneficii majore ale tehnicii sunt cresterea vanzarilor, reducerea costurilor si fidelizarea clientilor.

Web Development

Web Development

Targetat inteligent

A fi pe net nu e suficient. Expunerea in online nu trebuie sa se rezume la un continut adaptat si la cateva imagini dragute. Dezvoltarea platformelor online tine de abilitatea specialistilor dedicati acestui domeniu.

Foto&Video

Foto&Video

Notorietate in imagine

Imaginea face mai mult decat o mie de cuvinte. Lucram impreuna de peste 5 ani, iar colaboratorii nostri stiu deja cum gandim si sunt gata sa raspunda nevoilor afacerii tale in materie de imagine foto si video.